POPRASUS-hanke käynnistyi

posted in: Yleinen | 0

poprasus-tutkijatPOPRASUS-hankkeen tutkijat odottivat Suomen akatemian Kulttuurin ja yhteiskunnan tutkimuksen toimikunnan päätöksiä jännittyineinä 3. kesäkuuta. Osahankkeista vastaaville oli jo tullut tieto rahoituksesta Akatemian sähköisen järjestelmän kautta, mutta jostain syystä hankettamme ei näkynyt muiden rahoitettavien hankkeiden julkisessa listauksessa. Piinallisen epätietoisuuden jälkeen saimme varmistuksen: hanke oli saanut rahoituksen!

Hankkeen käynnistystapaaminen pidettiin syyskuun alussa Suomen ympäristökeskuksen tiloissa Helsingissä. Sovimme työskentely- ja yhteistyötavoista sekä nostimme maljat hankkeen alkamiselle. Tutkimustyö hankkeessa käynnistyy sitä mukaa kun tutkijat saavat aikaisemmat tutkimustyönsä päätökseen ja ryhtyvät työskentelemään täysipäiväisesti hankkeessa.

Näkyvyyden kannalta ensimmäisiä tehtäviä hankkeessa on näiden nettisivujen luominen. Sivut täydentyvät hankkeen edetessä.