Ruokateemainen työryhmä kokoontui Joensuussa

posted in: Yleinen | 0

Yhteiskuntatieteellisen ympäristötutkimuksen seuran syyskollokvio järjestettiin Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella 24.-25. marraskuuta. Osana kollokviota kokoontui Ruoka ja kestävyys -teemainen työryhmä, jonka toisena puheenjohtajana toimi POPRASUS-hankkeen tutkija Markus Vinnari. Kollokvion ohjelma ja työryhmien abstraktit löytyvät täältä.

Myös kesäkuussa 2017 Tampereella järjestettävässä pohjoismaisessa yhteiskunnallisen ympäristötutkimuksen konferenssissa (NESS) kokoontuu kaksi ruokateemaista työryhmää, joista toisen järjestäjinä on hankkeen tutkijoita. Abstrakteja työryhmiin otetaan vastaan 15 tammikuuta saakka.

Leave a Reply