POPRASUS-tutkijat tapaavat kv-partnereita

posted in: Yleinen | 0

Maanantaina 5.6. POPRASUS-hankkeen tutkijat kokoontuvat Tampereen yliopistolle. Hanketapaamiseen saapuvat myös konsortion ohjausryhmän kansainväliset jäsenet, tohtori Josephine Mylan (University of Manchester, Sustainable Consumption Institute, UK), professori Peter Oosterveer (Wageningen University, Netherlands) ja apulaisprofessori Carol Morris (University of Nottingham, UK). Tapaamisessa keskustellaan kansainvälisestä tutkimusyhteistyöstä kestävän ruokavalion teemaan liittyen.

Tiistaina 6.6. käynnistyy Tampereen yliopistossa Pohjoismainen yhteiskuntatieteellisen ympäristötutkimuksen konferenssi hopefulNESS 2017. Josephine Mylan on yksi konferenssin pääpuhujista. Konferenssissa kokoontuu kaksi ruokateemaista työryhmää, joissa myös POPRASUS-hankkeen tutkijat esittelevät tutkimustaan:

WG 3.1 Promoting sustainable food consumption

WG 3.2 Towards sustainable food systems