Palautetta kestävän kouluruokailun kokeilujen tuloksista

posted in: Yleinen | 0

Järjestimme 15.3.2018 kestävän kouluruokailun työpajan kokeilukumppaneillemme.
Halusimme jakaa ensimmäiset tulokset kokeiluistaimme kokeiluissa mukana olleiden kumppaneiden kanssa ja saada heiltä suoraa palautetta ensimmäisistä tulkinnoistamme. Kutsuimme työpajaan myös muutamia muita tutkijoita, opetushallituksen ja ravitsemusneuvottelukunnan jäseniä keskustelun horisonttia laajentamaan. Tavoitteenamme oli tukea avointa keskustelua käytännön toimijoiden ja päätöksetekijöiden välillä siitä mitä hankauksia ja avautumisia kasvisruoan edistäminen kouluruokailussa saa aikaan. Me tutkijat ainakin opimme työpajan keskusteluista paljon. Aamulla kävimme myös tutustumassa Palvelukeskus Helsingin pitkäjänteiseen työhön kasvisruoan kehittämiseksi Helsingin kouluissa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille. Kiitos myös Annika Lutherille ja Tölö Gymnasiumille joiden tiloissa saimme kokoontua.