Ruoantuotannon etiikka puhuttaa Eursafe 2019-konferenssissa

posted in: Yleinen | 0

European Society for Agricultural and Food Ethics järjestää viidennentoista konferenssinsa Tampereella 18.-21. syyskuuta otsikolla ”Sustainable governance and management of food systems: ethical perspectives”. Poprasus-hankkeen tutkijoita on mukana niin konferenssin järjestäjinä kuin osallistujinakin.

Ennen varsinaista konferenssia Poprasus-tutkijat Minna Kaljonen ja Markus Vinnari sekä hankkeen ohjausryhmään kuuluva Carol Morris järjestävät työpajan ”De-animalising the food system – Emerging spaces for social science and humanities research”, jossa hahmotellaan alan tutkimustarpeita ja kehitetään yhdessä tutkimuskysymyksiä.

Viimeisenä konferenssipäivänä Markus Vinnari esittelee paperin ”Institutional work in the transition of Finnish milk regime” (Vinnari, Santaoja, Jokinen) ja Minna Santaoja puhuu suomalaisesta hyönteissyöntikeskustelusta otsikolla ”The missing animal in entomophagy. Ethical, ecological and aesthetic considerations on insect eating” (Santaoja, Niva). Konferenssipaperit ilmestyvät vertaisarvioidussa kirjassa.