Vertaisarvioidut tieteelliset artikkelit

Vinnari Markus, Vinnari Eija & Kupsala Saara. 2017. Sustainability Matrix: Interest Groups and Ethical Theories as the Basis of Decision-Making. Journal of Agricultural and Environmental Ethics. Available online: http://rdcu.be/tcLG

 

Muut kirjoitukset

Kaljonen, Minna, Marita Kettunen, Taru Peltola, Marja Salo, Eeva Furman 2018. Kasvisruokailu monipuolistaa kouluruokailua. Ammattikeitiöosaajien kouluruokailu 70v -juttusarja.

Kaljonen, Minna, Marita Kettunen, Taru Peltola, Marja Salo. Kasvisruoka raivaa tietään koulujen ruokalistoille — ja suomalaisten lautasille. Ammattikeittiöosaaja 2/2018, 10-13.

Kaljonen Minna, Marita Kettunen, Taru Peltola, Marja Salo 2018. Kasvisruoka avaa uusia ovia ruokakasvatukselle. Kotitalouslehti 17.5.2018

Furman, Eeva 19.12.2016 Luonto ja hyvyys kotouttavat. SITRA blogi.

Jallinoja, Piia. 22.11.2016. Onko vegaani uusi karppaaja vai liha uusi tupakka? Vihreä Tuuma. Ajatuspaja Vision verkkolehti.

Jallinoja, Piia 19.9.2016 Kadotettua ruokaparatiisia etsimässä.

Kaljonen, Minna & Jari Lyytimäki 2016. Kestävän ruokavalion edistäminen lounasruokailussa. Ilmastovalintamerkintä testissä. Suomen ympäristökeskuksen raportteja 5/2016.